Läs mer om

Våra tjänster

Vi distribuerar och säljer gasolflaskor/paket från Primagaz, distribuerar och lagerför Air Liquide Gas produkter, transporterar gasol med tankbilar åt Flogas samt levererar träpellets från SCA Bionorr till hela Norrbotten.

Utdistribution av gasolflaskor

Piteå Transport fungerar som både transportör och depå för Primagaz vilket innebär att vi både distribuerar och säljer gasolflaskor/paket. I dagsläget distribuerar vi till återförsäljare i Norr- och Västerbotten samt sköter transporter till/från fyllningsstationen i Stenungsund.

Utdistribution industrigaser

Piteå Transport är både transportör och depå för Air Liquide Gas vilket innebär att vi både distribuerar och lagerför bolagets produkter. Vårt distributionsområde är Norr- och delar av Västerbotten men vi sköter även transporterna mellan fyllningsstationerna, Timrå-Eslöv-Timrå samt Timrå-Piteå. Sedan 2011 är vi även Sveriges nordligaste hubb.

Tankbilstransporter

Piteå Transport levererar gasol i tankbil på uppdrag av Flogas Sverige, till kunder i Norr- och Mellansverige. Våra bilar utgår från Uddebo, Luleå samt Tunadal, Sundsvall. Vi utför även service och besiktningar av kundcisterner.

Leverans av träpellets

På uppdrag av SCA Bionorr distribuerar vi träpellets i hela Norrbotten. Beställning sker hos oss eller via SCA Härnösand. För dig som bor nära går det även bra att hämta direkt hos oss, se under ”Produkter” på vår hemsida.

Kranbil

Piteå Transport erbjuder även tjänster med kranbil och släp. Exempel vid husmontering.

Kontakta oss gärna för prisuppgifter eller övriga förfrågningar.

Kontakta oss

Kontakta oss

Ring eller maila gärna oss
Öppettider vardagar 07.00 - 16.00
Lunchstängt 11.30-12.30

Fill 58Created with Sketch. 0911 - 24 62 10 Fill 59Created with Sketch. info@piteatransport.se