Läs mer om

Våra tjänster

Vi distribuerar och säljer gasolflaskor/paket från Primagaz, distribuerar och lagerför Air Liquide Gas produkter, transporterar gasol med tankbilar åt Flogas samt levererar träpellets från SCA Bionorr inom Piteå Kommun.

Utdistribution av gasolflaskor

Piteå Transport fungerar som både transportör och depå för Primagaz vilket innebär att vi både lagerför, distribuerar och säljer gasolflaskor/paket. I dagsläget distribuerar vi till återförsäljare i Norr- och Västerbotten samt sköter transporter till/från fyllningsstationen i Stenungsund.

Utdistribution industrigaser

Piteå Transport är både transportör och depå för Air Liquide Gas vilket innebär att vi både distribuerar och lagerför bolagets produkter. Vårt distributionsområde är Norrbotten och delar av Västerbotten men vi sköter även transporterna mellan fyllningsstationerna Timrå-Nässjö-Timrå samt Timrå-Piteå. Sedan 2011 är vi även Sveriges nordligaste hubb.

Tankbilstransporter

Piteå Transport levererar gasol i tankbil till Flogas kunder i Norr- och Mellansverige. Våra bilar lastas på Haraholmen, Piteå samt i Ånge.

Leverans av träpellets

Vi distribuerar SCA Pellets (6 mm, 8 mm och Stallpellets) till kunder i Piteå Kommun. Beställning sker direkt hos oss på tel 0911-24 62 10. För dig som önskar, går det även bra att hämta lösa säckar / hela pallar direkt hos oss, se under ”Produkter” på vår hemsida.

Kranbil

Piteå Transport erbjuder även tjänster med kranbil och släp. Exempel vid husmontering.

Kontakta oss gärna för prisuppgifter eller övriga förfrågningar.

Kontakta oss

Kontakta oss

Ring eller maila gärna oss
Öppettider vardagar 07.00 - 16.00
Lunchstängt 11.30-12.30

Fill 58Created with Sketch. 0911 - 24 62 10 Fill 59Created with Sketch. info@piteatransport.se